عضو سازمانها و مجامع بينالمللي متعدد در زمينه معماري و مهندسي ساختمان

۶ بازديد


در انتخاب نشريه دقت فرماييد نشريه انتخابي مي بايست از لحاظ سطح كيفي كاملا مطابق با سطح مجله باشد و از طرفي از لحاظ موضوعي نيز مقاله بايد كاملا مطابق با مجله باشد. كتاب سايهسار مهرباني، ستايش ميلاد و كارنامه منصوره اتحاديه نظام مافي از مصطفي زمانينيا دربارهٔ او منتشر شدهاست. مديريت تحول يا مديريت تغيير يا مديريت انتقال عناويني مشابه براي شاخه اي از علم مديريت است و ناظر به روشهاي ايجاد دگرگوني در سازمان، تيم يا فرد هستند كه كتاب ها و شيوه هاي جناب آقاي دكتر علي خزايي تدريس ميشود و با وجود داشتن ريشهٔ علمي و عملياتي مشترك يا حداقل مشابه، تفاوتهايي نيز براي آنها از طرف متخصّصان ذكر ميشود. وي از سال ۱۳۴۷ در دانشگاه تهران به تدريس و پژوهش مشغول شد و پس از ۳۴ سال تدريس در سال ۱۳۸۱ با درجه استادي بازنشسته شد. اگر پژوهشگر از پيش فرضيه خاصي نداشته باشد، مطالعه با توجه به متغيرهاي مورد نظر اكتشافي است. تحقق اهداف نقشه جامع علمي كشور در زمينه هنر، معماري و شهرسازي، گشودن دريچههاي  پژوهش هاي دانشگاهي علم و هنر و فناوري بر اساس ارزشهاي پايدار معماري ايران، به منظور تحقق الگوي هنر متعهد و معماري اسلامي- ايراني همواره از دغدغههاي محمود گلابچي بوده است.

از نظر وي كسي كه دركي از ذات قدسي ندارد، نميتواند منظر سنتي را درك كند و انسان سنتي هميشه خودش را همراه با دركي از ذات قدسي ميبيند. بنابراين مهم است كه هميشه موضوعات و اخبار حرفه و رشته خود را دنبال كنيد تا با موضوعات جذاب روز در رابطه با آن آشنا شويد. او تحصيلات عالي خود را در دانشكده فني دانشگاه تهران آغاز و در سالهاي ۱۳۵۹ و ۱۳۶۲ موفق به اتمام دوره كارشناسي و كارشناسي ارشد با رتبه اول در رشته مهندسي عمران (راه و ساختمان) گرديد. پس از آن با بورس دولتي در دانشگاه سوربن پاريس در رشته ژئومورفولوژي به تحصيل پرداخت و در سال ۱۳۴۶ با دفاع از تز دكتري خود با عنوان «مطالعه ژئومورفولوژي دره رود سن» دانشآموخته شد. داشتن عباراتي در پايان براي تشكر و نيز اطلاعاتي در مورد اينكه چگونه ميتوانند پس از انتشار از نتيجه تحقيق آگاه شوند، كاري حرفهاي است. به دليل كسب رتبۀ اول در دانشكده فني دانشگاه تهران، عضو هيأت علمي دانشگاه تهران گرديد و پس از ده سال فعاليت علمي و دانشگاهي در دانشكده معماري و انتشار تعداد چشمگيري از مقالات و نيز كتابهاي در زمينۀ "سازه و معماري"، در سال ۱۳۷۲ جهت ادامۀ تحصيل در مقطع دكتري به انگلستان عزيمت نمود.

ضرورت ايجاد بنيانها و ساختارهاي مورد نياز براي دستيابي به اين شرايط كه با دعوت از اساتيد برجسته و معتقد به چنين اهدافي در بازشناسي هنر، معماري، فناوري و شهرسازي اسلامي- ايراني همراه گشت، وي را بر آن داشت كه در سال ۱۳۹۲ نسبت به تأسيس موسسۀ آموزش عالي معماري و هنر پارس با رويكردي  پژوهش هاي دانشگاهي اقدام نمايد. ↑ «موسسه آموزش عالي معماري وهنر پارس | ارائه دهنده خدمات آموزشي با كيفيت بالا در زمينه معماري و هنر براي دانشجويان داخل و خارج كشور». ↑ حسينزاده،  پژوهش هاي

تلگرام دانشگاهيرضا (۱۳۸۷). او در سال ۱۳۸۷ به عنوان پژوهشگر برجسته كشور و در سال ۱۳۸۸ نيز به عنوان استاد نمونه دانشگاههاي كشور از سوي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري معرفي شد. منصوره اتحاديه (زاده ۸ اسفند ۱۳۱۲) تاريخنگار، نويسنده، ناشر و استاد دانشگاه ايراني است. او در سال ۱۳۱۲ در تهران زاده شد. محمود گلابچي از سال ۱۳۶۲ عضو هيأت علمي دانشگاه تهران بوده و در حال حاضر استاد برجسته كشور در زمينۀ فناوري معماري است.

محمود گلابچي (زادۀ ۱۳۳۶ در مشهد)، مولف و محقق، و استاد (تمام - پايه ۵۴) در رشتههاي معماري و عمران دانشكده معماري پرديس هنرهاي زيبا و مهندسي عمران پرديس دانشكدههاي فني در دانشگاه تهران است. گلابچي در سال ۱۳۷۵ دكتري خود را در رشتۀ مهندسي راه و ساختمان با تخصص سازه در معماري در دانشگاه ليدز انگلستان دريافت نمود و فوق دكتري سيستمهاي ساختماني خود را نيز در سال ۱۳۷۶ در همين دانشگاه با موفقيت به پايان رساند. در حال حاضر محمود گلابچي استاد پايه ۵۴ دانشكده معماري دانشگاه تهران، داراي كرسي يونسكو در معماري، عضو شوراي تدوين مقررات ملي ساختمان، رئيس شوراي فناوريهاي  پژوهش هاي دانشگاهي ساختماني، عضو هيات امناي انجمن مفاخر معماري ايران، عضو كميته فرهنگ و تمدن شوراي انقلاب فرهنگي، عضو سازمانها و مجامع بينالمللي متعدد در زمينه معماري و مهندسي ساختمان، مشاور عالي سازمانهاي تخصصي ملي و بينالمللي در زمينه معماري و مهندسي عمران، مشاور عالي آستان قدس رضوي، سردبير مجله بينالمللي فناوري معماري (International Journal of Architectural Technology) و نيز پايهگذار قطب علمي فناوري معماري (Center of Excellence in Architectural Technology) در دانشگاه تهران است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.