خاندان ديگر فرماندة سوارهنظام بوده است

۶ بازديد

با اين حال، حافظ حسين كربلائي تبريزي در تذكرة روضات الجنان و جنات الجنان كه در قرن دهم ﻫ..ق تأليف يافته، از دفن شيخ ابواسحق ابراهيم بن يحيي جويناني، از مريدان سلطان العارفين، بايزيد بسطامي به سال275 ﻫ.ق. مؤلف تاريخ وصاف به قضيه دفن ابش خاتون به سال 685 ﻫ.ق در چرنداب نيز اشاره كرده است . در ويديوي زير نيز ميتوانيد با 100 فرد تأثيرگذار دنيا در سال 2018 به انتخاب مجله تايم آشنا شويد. در حاليكه پژوهشهاي روانشناسي، به تمركز بر دلبستگي افراد به افراد ديگر تمايل دارند، پژوهشهاي موجود در بازاريابي نشان ميدهد چنين دلبستگيهايي ميتواند فراتر از چارچوب روابط فرد با فرد گسترش يابد. گسترش شهر و ايجاد باروي موسوم به باروي غازاني از جمله اين اقدامات است.در سال 702 ﻫ.ق غازان خان دستورتعمير قلعه واحداث بارويي به طول قريب به چهارفرسنگ ونيم بردور اين شهر راصادركرد كه چرنداب نيزجزومحلات واقع درداخل اين بارومحسوب مي شد. وي در اين باره گفت: مالكان و بساز و بفروش ها قبل از اين كه از شهرداري مجوز و پروانه ساخت بخواهند، خانه خود را تخريب كرده اند و بعد از تخريب خانه به دنبال گرفتن پروانه ساخت مي روند و چون در آنجا ديگر اثر ارزشمندي نيست شهرداري مجبور مي شود پروانه ساخت و ساز را صادر كند.

همچنين وقايعي مانند جنگ ايران و عراق و فرازونشيبهاي دورههاي پس از آن مانند دوره سازندگي و اصلاحات را بررسي كرده است. فيلم پيانيست خيلي خوب و خيلي صريح كثافت جنگجهاني دوم را بهتصوير ميكشد كه يهوديهاي لهستان پس از اشغال اين كشور توسط نازيها چه زندگي سختي را تجربه كردند و بسياري از آنها بدون هيچ دليلي كشته شدند. اصفهان رتبه اول تخت نشيني در سفره خانه ها و صنايع دستي را به خود اختصاص داده است. جويناني را مقدم مشايخ تبريز لقب داده اند. وي دبير خاص ارغون بوده، به هنگام تسخيرقلاع اسماعيليه از سوي هلاكو باعث نجات برخي از نفايس كتب و آلات نجومي شده و پس از فتح بغداد در سال 657 هجري از سوي هلاكو، به حكومت بغداد ر آكادمي ژرف انديش  و 24 سال اين مقام را داشت. او در زمان حكومت عثمان متولد شد و از جدش، امير مؤمنان نيز، نقل روايت داشته است. تبريز به روزگار رواديان روي به آباداني نهاد، اما در سال 434ﻫ..ق زلزله اي مهيب بخش اعظمي ازشهر را ويران ساخت.اين شهردردورة سلاجقه تحت حاكميت ايشان بودوپس ازآن اتابكان آذربايجان دراين منطقه قدرت را به دست گرفتند، در اين دوره، تبريز به جاي اردبيل مركز آذربايجان شد. ايشان آبش خاتون را به رغم اكراه و تعلل او روانة تبريزكردند.

او ديده بود كه چند تا از پادشاهان، وليعهدها و شاهزادگان به دست همين سران حكومتگر كشته شدند. آنجا كه همچنان گرم و زنده است،اما در پس تمامي اين خاطرات كه ريشه دوانده، در تاريخ چند ساله ما دود و دم بيداد مي كند و بر سر بناهايي مي كوبد كه از خاك برآمده اند و روزي ديگر به خاك خواهند نشست. در مدتي كه خلخال بدون حكومت رسمي و تحت قيادت انجمن و مليّون بسرمي برد شاهزاده ظفرالسلطنه از طهران به حكومت گيلان آمد ونظر به اينكه در خلخال علاقه و ملكي داشت وعلاوه فوج سربازدر تحت اداره ي او بود حكومت خلخال را نيز ضميمه و نصير لشكرامير تومان را كه ا ز جانب او رئيس فوج و ساير علاقجات بود بحكومت خلخال منصوب نمود و كــلـّـاً به علت اينكه مشاراليه با اشخاصي كه منتسب به استبداد يا مخالفت انجمن هستند مذبوط و خود نيز سالها در آنجا رياست و بعضاً هم حكومت كرده بود و هنوز ياد و هواي گذشته در او باقي بود ، مردم از تصديق حكومت او امتناع واو نيز كاري از پيش نبرده و در حالت سكوت مي بود و رفته رفته جماعت فدائيان كه از هر قبيل اشخاص مركب بود استقلالي يافته ودر جزء و كلّ امور مداخله وتقريباً رشته را از دست وكلا گرفتند .

به هنگام نمايش از يك پيانيست هم دعوت شده بود و اين نوازنده كارش اجراي موسيقي در پسزمينه فيلم بود. از بررسي جدولهاي فوق چنين به نظر ميآيد كه شاهنامه هم حماسيتر و هم اسطورهايتر از تاريخ بلعمي است ولي اين بدان معني نيست كه تاريخ بلعمي از بيان حماسي و اسطورهاي خالي است و شخصيتهاي حماسي يا اسطورهاي در آن نقش ندارند؛ بلكه بالعكس برخي از شخصيتها در تاريخ بلعمي از چهرهاي حماسيتر يا اسطورهايتري نسبت به شخصيتهاي شاهنامه برخوردارند. خوارزمي در اين كتاب به بررسي معادلات درجه دوم و راه حل هايي كه تا آن زمان براي آنها بيان شده بود پرداخته و پس از تدوين و تنقيح راه حل ها به اثبات آنها به كمك هندسه پرداخت. يكي از بزرگان مدفون در چرنداب، شيخ ابواسحق ابراهيم بن يحيي جويناني است. سلمان ساوجي، يكي از شعراي بزرگ ايران درقرن هشتم هجري محسوب مي شود.خواجه جمال الدين سلمان، مشهور به سلمان ساوجي درسال 709ﻫ.ق درساوه تولد يافت،در ابتداي كار به خدمت خواجه غياث الدين محمد وزير(فرزند رشيدالدين فضل ا…) در آمد. درسال 745 ﻫ.ق به دربار شيخ حسن بزرگ جلايري رفت وپس از وي به پسر وي سلطان اويس جلايري پيوست.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.