در اينجا به معرفي يكي از رشته هاي پرطرفدار رشته تجربي، يعني رشته فناوري اطلاعات سلامت مي پردازيم. فناوري اطلاعات به معني و مفهوم بسيار ساده يعني علم استفاده از يك سري ابزار كه اين ابزار همان پردازش، نگهداري، جمع آوري، ذخيره، توزيع، انتقال، امنيت است كه بر روي اطلاعات اعمال ميشود. امكانات وسيعي را در اختيار كار آفرينان قرار ميدهد و به كمك فناوري اطلاعات، نه تنها مديران شركتها سريعتر به هم متصل ميشوند، بلكه امكان برقراري ارتباط با همكاران نيز براي آنها فراهم ميشود. برقراري ارتباط؛ در هر كسب و كاري برقراري ارتباط سريع و كار آمد
واتساپ نقشي حياتي دارد لذا فناوري اطلاعات با ابزارهايي مانند ايميل، ويدئو كنفرانس، پيامك و… دوست عزيز احمد صادقي پور خريد شما ثبت شده و لينك دانلود مجدد برايتان ايميل گرديد در صورت بروز هرگونه مشكل ميتوانيد با پشتيباني تلگرامي نيز در ارتباط باشيد. شما ميتوانيد مستقيماً از اينترنت فيلم تماشا كنيد و به موسيقي گوش دهيد. انجام مبادلات مالي مصرفكنندگان و شركتها به صورت ديجيتالي. به طور كوتاه، فناوري اطلاعات با مسائلي مانند استفاده از رايانههاي الكترونيكي و نرمافزار سروكار دارد تا تبديل، ذخيره،حفاظت، پردازش، انتقال و بازيابي اطلاعات به شكلي مطمئن و امن انجام پذيرد.
فناوري اطلاعات و ارتباطات به عنوان پايه و بيس تمام روشها و مراحل مورد استفاده در برقراري ارتباط، انتشار اطلاعات و انجام محاسبات با استفاده از دستگاههاي الكترونيكي طراحي شده براي اين منظور تعيين شده است. هدف اصلي زيرساخت فناوري اطلاعات، ايجاد و توسعه شبكهها و سرويسهاي مخابراتي، شبكههاي انتقال، برقراري ارتباطات چند رسانهاي، دستيابي و عرضه اطلاعات، ذخيره سازي اطلاعات، مهندسي پرتكلها، فناوريهاي رمزنگاري و امنيتي و … ايجاد مشاغل جديد؛ يكي از بزرگترين مزاياي فناوري اطلاعات ايجاد فرصتهاي شغلي جديد براي افراد ماهر در يك حوزه ايتي ايد ميباشد. در اين شكل جديد از اقتصاد زيرساختهاي ديجيتالي، بسترهاي لازم براي همكاري، ارتباط، جستوجوي اطلاعات و فعاليتهاي افراد و سازمانها را فراهم ميكند. برخي افراد هستند كه كارشان ورود است، برخي ديگر پايگاه هاي داده و افراد استفاده كننده از آن را مديريت ميكنند كه شامل برنامهنويسي و ماژول نويسي نيز مي شود. جامعه اي كه در آن دانايي و ميزان دسترسي و استفاده مفيد از دانش، داراي نقشي محوري و تعيين كننده است. اطلاعات منشأ دانايي و بصيرت در انسان است و هدف از بكارگيري فناوري اطلاعات ، افزايش آگاهي در انسان و نظم در اجراست. سلام. براي كتاب فناوري ارتباطات و اطلاعات آقاي جعفرنژاد قمي 12000تومان رو پرداخت كردم ولي لينك دانلود نمياد.
جزوه اي كه در پيش رو داريد جزوه فناوري اطلاعات از موسسه سنجش و دانش مي باشد كه لينك دانلود رايگان آن در زير مي باشد. بررسي دقيق اين سه حوزه قابليتها و توانمنديهاي و ميزان ثمردهي پروژههاي فناوري اطلاعات را نشان ميدهد. سازمانها به كمك فناوري اطلاعات از قبيل سيستمهاي استراتژيك، تمركز بر مشتري، توليد سفارشي و توليد انبوه سفارشي و تجارت الكترونيكي به فشارهاي كسب و كار واكنش نشان ميدهند. در مرحله سوم بهينهسازي زيرساختها و فرآيندهاي كسب و كار موجود براي پردازش دانش مد نظر ميباشد كه لازم است برنامههاي موجود بر روي شبكه پردازش اطلاعات تصويرگردد. برنامههاي كاربردي فعاليتهايي نظير ذخيره اطلاعات خلق شده توسط نويسنده، مديريت و جستجوي اطلاعات، اشتراكگذاري، ايجاد و كشف اطلاعات را شامل ميشود. بازاري به وسعت تمامي جهان پيش روي كسبوكارهاي گوناگون قرارگرفته و رقابت شديدي در اين بازار پهناور ايجاد گشته است. زير ساخت فناوري اطلاعات و ارتباطات نيازمند تمامي دستگاهها و وسايل ارتباطي نظير تجهيزات مخابراتي، راديو و تلويزيون ميباشد.
3. فناوري اطلاعات عبارتست از كاربرد رايانهها و ديگر فناوريها براي كار با اطلاعات. زيرا به گفته "الكساندروف"، رياضيدان و فيلسوف معاصر شوروي، علم رياضي كاربرد فراواني در ساير دانش ها، صنعت و در همه زمينه هاي مربوط به زندگي بشري دارد. در ادامه كاربرد فناوري اطلاعات و ارتباطات مشاغل پر كاربرد نيز در اين زمينه به وجود آمدهاند. مديريت به حوزه تخصص براي حفظ اطلاعات و عملكرد فناوري اطلاعات در كسب و كار شامل مشخصات هزينه و تأثيرات كسب و كار بر پروژههاي فناوري اطلاعات ميباشد. فناوري اطلاعات به مطالعه، طراحي، توسعه، پيادهسازي، پشتيباني يا مديريت سيستمهاي اطلاعاتي مبتني بر رايانه، خصوصاً برنامههاي نرمافزاري و سختافزار رايانه ميپردازد». 1. سايت ويكيپديا : به مطالعه، طراحي، توسعه، پيادهسازي، پشتيباني يا مديريت سيستمهاي اطلاعاتي مبتني بر رايانه، خصوصا برنامههاي نرمافزاري و سختافزار رايانه ميپردازد. داراييهاي فناوري اطلاعات شامل برنامههاي پايگاه داده، نرمافزاري مختلف، سختافزار، شبكه و سيستمهاي الكترونيكي و مهارتهاي فني و حرفهاي دپارتمان فناوري اطلاعات ميباشد. فناوري اطلاعات و ارتباطات بهرهوري صنايع را افزايش داده و زمان لازم براي دستيابي به هدف مورد نظر را كاهش داده است. در اين مرحله ابزارهاي موجود براي خلق، اشتراكگذاري، يكپارچهسازي و استفاده از دانش مد نظر است و طيف گستردهاي از فناوري ميتواند براي پردازش دانش، توليد دانش و يكپارچهسازي آن مورد استفاده قرار ميگيرد.